De beste fotografiene har ingenting å gjøre med filteret du velger. De starter med en flott originalbildefil. Så hvordan kan du heve Instagram profilen din?

Prøv disse smarttelefonkameratipsene: Slå på nettlinjer. Hvordan? Gå til generelle innstillinger på en iPhone, velg deretter “Foto og kamera” og slå deretter “rutenettet” -alternativet på.

På en Android, vil du gå til kameraappen, og velge innstillinger der for å bla ned og finne “rutenettlinjer” -alternativene for å slå den på.

Trykk for å fokusere.

Hvert smarttelefonkamera lar deg definere brennpunktet ditt ved å berøre på det på skjermen. Hvis du noen gang har tatt et bilde i et område med en enorm kontrast i belysning, har du sannsynligvis oppdaget dette selv.

Trykk på i det mørke området, så vil bildet endre seg for å se ting i det mørke området, selv om de lyse delene av bildet blir overeksponert. Trykk på den lyse delen, så blir skyggene for mørke til å se.

Unngå digital zoom.
Det bittelille smarttelefonkameraobjektivet ditt zoomer ikke. For å skape «zoom» -effekt, forstørrer kameraappen din ganske enkelt området du vil zoome inn på. Dette reduserer kvaliteten på bildet ditt betraktelig.

I stedet for å bruke zoom-funksjonen, komme nærmere når det er mulig. Få et smarttelefonobjektiv. Omkjør begrensningene til smarttelefonens kamera med vedlegg. Disse festes magnetisk og kan enkelt slås ut eller fjernes.

Imidlertid kan de også gjøre en stor forskjell i hva du kan gjøre på telefonen din med bilder. Vidvinkellinser kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av et vakkert panorama, eller du kan få effektive mikroskudd og zoome bedre inn med et ultraforstørrelsesobjektiv.

Last ned en annen kamera-app.
Det er riktig, du trenger ikke å være begrenset til appen som følger med telefonen din. Det er andre alternativer der ute, som kan gi bedre filtrerings- og fokuseringsalternativer. Tenk på å prøve ProShot eller VCSO-kamera.