Når den siste utgaven av en iPhone blir solgt i Norge, er de med eldre telefoner ofte klare til å oppgradere seg for å holde seg foran på det siste innen teknologi.

Mens det kollektive antallet brukte iPhones norske brukere som kan ha dem, er dette antallet telefoner ukjent, betyr det at mange av dem fremdeles er i god stand, at et nytt marked dukker opp.

Gå med de som vet å finne brukte iPhones til salgs i Norge har sannsynligvis den beste sjansen for å lykkes når stedet som gjør det tilgjengelig har et sterkt fokus på å vite alt om Apple-enheter, inkludert iPads.

Det betyr at de ikke bare selger nye og brukte ting, men vet hvordan de skal reparere hver av disse elementene for å få dem til å bli bra som nye.

Unngå det ukjente

Disse brukte iPhonene i Norge vil få rabatt, men å velge å gå denne veien trenger ikke å bety at du bare kjøper andres problem. Når du går online og søker gjennom bruktmarkedet på facebook, finn.no eller andre brukttjenester er det sannsynligvis rimeligere å kjøpe der hvis pris er drivkraften i den endelige beslutningen.

Problemet er at du setter din lit til noen som du sannsynligvis aldri vil se igjen eller som antagelig ikke tilbyr noen garanti på varen. Det kan være et reelt problem hvis iPhone brytes sammen en gang i løpet av den nærmeste fremtiden.

Viktige råd når du vurderer å kjøpe brukte mobiltelefoner

Det er her Teknikkspesialisten spiller inn, siden vi alltid sørger for at hver gang vi kjøper en mobiltelefon som, sørger vi for at den er i ordentlig stand. Hvis ikke, tar vi skritt på egen hånd for å forbedre den til tidligere kvalitetsstandarder. Kanskje viktigst av alt er at vi sjekker statusen for aktiveringslås. Det er for å sikre at vi ikke ender med å selge deg en stjålet telefon. Vi logger ganske enkelt på Apples nettsted på forhånd og oppgir telefonens IMEI eller serienummer, som lar oss gjøre en rask bestemmelse.

Et problem som kan dukke opp når du leter etter brukte mobiltelefoner på det åpne markedet kan være et spørsmål om batteriets kvalitet. Et aldrende batteri må snart byttes ut, noe som reduserer besparelsen ved å kjøpe den brukte mobiltelefon.

Ansatte ved Teknikkspesialisten vil alltid sørge for å stå bak alle brukte mobiltelefoner som vi tilbyr er batteriet utbyttet og full service er gjort. 

Med våres ansattes erfaring fra over 20 år i bransjen vil du som fobruker være sikker på at alle tester og riktig utført jobb er gjort

Kontakt oss i dag.