• Ring oss: +47 46 411 414
  • Epost: post@teknikkspesialisten.no

Om oss

Vi er Teknikkspesialisten

Din betrodde partner for reparasjoner

Teknikkspesialisten har sitt utspring fra 2014 under navnet Mobildoktoren, og siden starten har vi levert kvalitets reparasjonstjenester til hele landet og internasjonale kunder. Vi endret navn og fokus i i 2018 grunnet at kunder assosierte oss med kun mobilreparasjoner. Men realiteten er at vi reparerer alt i fra mobiler, bilnøkler, pc, bilelektronikk og annet avansert elektronikk. Vi bruker hvis mulig originale deler eller resirkulerte deler i våre reparasjoner. Med våre ansattes mange årige erfaring vil vi reparere hva du måtte bringe til vårt verksted.

Rask, rimelig , nettbrett, bærbar PC, spillkonsoll og reparasjon av mobiltelefoner. Dingsene dine spiller en viktig rolle i ditt profesjonelle, personlige og skoleliv. Når telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen går i stykker, vil du at en ekspert skal håndtere reparasjonen. Det er her vi kommer inn. Med over tyve års erfaring innen elektronikk reparasjonsindustrien, kan Teknikkspesialisten få jobben gjort raskt og effektivt.

Vi kan forsikre deg om at vi har sett alt! Fra smarttelefoner som er kjørt over av en bil, til nettbrett som har tatt et dykk i ett basseng, er vi forberedt på å møte alt som kommer vår vei. Hver Teknikkspesialisten-tekniker gjennomgår en intensiv opplæringsprosess, og vi opprettholder ett miljø med konstant læring, så ingen enheter er for nye, ingen teknologi er for komplisert.

Teknikkspesialisten tror på kvalitetsarbeide som sørger for økt vekst og suksess.

Roy Svendsen CEO/Grunder

Kontakt oss

Telefon : 464 114 14

Besøk oss

Repslagergata 8 1776 Halden

Åpent

Man, Tir, On, Fre : 10:00-16:00
Torsdag : 10:00-18:00
Lørdag : 12:00-15:00
Copyright © 2018 Teknikkspesialisten AS. All Rights Reserved.