Kjøp en telefon

Bla gjennom vårt utvalg av  mobiltelefoner og finn den som passer deg … og budsjettet ditt.

Selg oss din brukte mobiltelefon

Med Teknikkspesialisten sin nettbutikk www.litt-brukt.no. Har du et sted hvor du faktisk kan få penger til din gamle telefon – Få penger på stedet.

Bytt inn din telefon

Hvis telefonen din er utdatert, oppgrader da vel. Hvis telefonen din er for komplisert, kan du bytte ut. Med Teknikkspesialisten sitt handelsprogram er valgene dine.

Kjøp, selg , innbytte

Ønsker du ikke og reparere? Ønsker du bare at appene dine fungerer igjen? Kjøp. Selg. Bytt deg til en nyere

mobile-phone-1595784_1280(1)

Har du en telefon gravplass i alt mulig skuffen din? Ett gammel nettbrett, e-leser eller musikkspiller som bare tar opp din verdifulle lagringsplass?

Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre de gamle enhetene til kontanter på stedet!

Ta med deg din gamle smarte enhet, så kjøper vi den for kontanter på stedet. Når vi mottar disse brukte enhetene, vil vårt ekspertteam reparere dem til nesten ny kvalitet ved å bruke OEM-deler.

Deretter selger vi dem direkte til publikum, uten mellommann! Så om du ønsker å selge, bytte inn eller kjøpe en brukt enhet, kommer du inn til oss i Teknikkspesialisten for en god deal!  

0 +

Antall enheter kjøpt

0 %

Fornøyde kunder

$ 0 K

Utbetalt til kunder
Kjapp utbetalning

Få rask utbetalning for din enhet

Vi betaler deg innen 3 virkedager etter mottak av mobiltelefon, nettbrett, smartklokke. Tilpass leverings- og betalingsmetodene dine for å estimere utbetalingsdatoen din.

30 dagers pris lås

Lås ditt prisforslag i 30 dager!

Verdiene av mobiltelefoner og andre enheter svekkes naturlig nok over tid (spesielt rundt utgivelsen av fancy nye Samsungs eller iPhones). Vår løsning er en Teknikkspesialisten 30 dagers prislås. Dette sikrer at du tjener den angitte verdien på enheten din så lenge vi mottar den innen 30 dager.

Ingen risiko

Selge oss din enhet er 100% risikofri

Som i alle andre gode forhold, føler vi at ærlighet er den beste politikken. Hvis vi av en eller annen grunn ikke ser med samme øyne som dine øyne på verdien av en vare du sender til oss, kan du be om det tilbake uten kostnad for deg.

Fra vår TS blog

Tips og triks for bruk av din smarttelefon