I 20014

Oppstart av Teknikkspesialisten

Teknikkspesialisten AS (Tidligere Mobildoktoren AS) ble grunnlagt i 2014 i Halden, av Roy Svendsen, Lise Galaas Svendsen, Geir Brosveet og Anika E Glopholm. Roy hadde jobbet forbrukerelektronikkindustrien i det siden tidlig 1990 tallet. Han  innså at selv om behovet for en anerkjent, dedikert liten elektronikkreparasjonsvirksomhet var til stede, hadde ikke noe selskap gått frem for å ta den rollen på sitt område. Det var ennå ikke etablert merkevare anerkjennelse for denne bransjen.

De to første årene

Jobbet ut en Franchise modell

I løpet av to år hadde han og lederteamet utviklet ett reparasjons konsept , og med etterspørselen etter vekst som ikke viste noen tegn til å bremse. Da bestemte Roy seg seg for å tilby Franchise-muligheter i slutten av 2019. Vi satser på mange flere verksteder og  åpne i nærmeste fremtid.

Idag

Vi er her for og hjelpe deg

Teknikkspesialisten fokuserer på å være en en-stopp-løsning for kunden. Reparasjoner utføres raskt og profesjonelt på stedet, og mens kunden venter kan de bla gjennom mange av de mest pålitelige merkene av smarttelefon- og nettbrett-tilbehør som bæres i butikken. Skulle enheten vise seg å ikke kunne repareres, kan det kunnskapsrike personalet anbefale en av våre renoverte enheter, for å få kunden opp igjen og gå så raskt og smertefritt som mulig.

Teknikkspesialisten trur på at kvalitet skaper en langsiktig framtid!

Roy Svendsen- CEO forteller litt om hva Teknikkspesialisten tilbyr